Naturopath ibm / Biopat

En Naturopath ibm/Biopat er en komplementær behandler, der har fokus på at bringe kroppen i balance på så naturlig vis som muligt. I samarbejde med klienten forsøger jeg, at danne mig et overblik over, hvilke belastende faktorer, der har påvirket klientens krops evne til, at bevare eller opnå så god en sundhedstilstand som var muligt ved belastninger. Belastninger kan være i form af stress, dårlig mad, for lidt eller ingen motion o.a.

Kroppen befinder sig dog aldrig i nogen statisk ligevægtstilstand, og den regulerer hele tiden de ydre og indre forstyrrende påvirkninger. På denne måde genoprettes ligevægten, og normalt er det ikke noget, som vi mærker. Men hvis vi er/har været udsat for disse belastende faktorer kan kroppen presses ud af sin ligevægt. Her kan jeg så hjælpe med at få kroppen i ligevægt igen ved hjælp af kosttilskud, rådgivning omkring mad eller bare ved massage, der frigiver spændinger og giver en dejlig afslappet velvære.

Som Naturopath ibm/Biopat arbejder jeg med klienten i fokus ud fra dennes virkelighed og hvor klienten befinder sig i sit liv. Jeg har valgt ikke at have et kliniklokale, da jeg i stedet vælger at køre ud til mine klienter. Det har den meget store fordel at vi kan sidde stille og roligt i klientens vante og trygge rammer og snakke om de udfordringer de oplever i deres hverdag.

Hvorfor Naturopath ibm/Biopat?

I forbindelse med mit arbejde indenfor fødevareindustrien er det naturligt for mig at interesserer mig for sund mad.

Forløb hos mig

Når du er i et behandlingsforløb hos mig er det over flere uger, eller måneder at vi kører en behandling. Vi mødes en times tid til en godt snak om dine symptomer og de problemer du oplever, ud fra hvilket jeg laver et behandlingsprogram. Vi snakker sammen igennem forløbet, for at tilpasse programmet og for at se på udviklingen og din krops tilpasning.

Da mange efterhånden lærer at leve med deres krops symptomer, tænker de ikke over de faresignaler, som vi alle bør være obs. på. Nedenfor har jeg beskrevet nogle klassiske symptomer som kræver din opmærksomhed og behandling hos din Naturopath ibm/Biopat.

  • hovedpine, hudproblemer, eksem, høfeber, muskelsmerter,
  • tilbagevendende blærebetændelse, fordøjelsesbesvær, forstoppelse,
  • stress, træthed, søvnproblemer, hedeture o.a.

Kontakt

Du er velkommen til at skrive til mig med de eventuelle udfordringer du end måtte opleve eller måske have fundet på listen. Efter vores indledende samtale vil jeg sende dig værktøjer i form af først et spørgeskema, så vi kan få klarlagt kroppens symptomer – også dem du har vænnet dig til 🙂

Jeg har ikke klinik, men kører ud til mine klienter, så vi kan sidde stille og roligt og snakke om det eventuelle udfordringer mine klienter har i deres vante omgivelser.

Første samtale med udgangspunkt i det besvarende spørgeskema

  • Varighed ca. 1 time
  • Opfølgende konsultation ca. 30 min

Inkl. mailkorrespondance i rimeligt omfang.

Naturopath-tine.krejsager@outlook.dk


Jeg kører i Midt- og Østjylland.

Hvis dit område ikke er nævnt, kontakt mig på mail for at høre, om mulighed for besøg.